18 Ιαν 2009

Boycott Israeli products by "Intifada.gr" - Μποϊκοτάζ Ισραηλινών προϊόντων από το "Intifada.gr"


Από το φυλλάδιο της Ιντιφάντα:
Μερικά προϊόντα που παράγονται στο Ισραήλ είναι:
Sprite
Marks & Spencer
Schweppes
Kit Kat
Sky
L'Oreal
Maison du Cafe
Maybelline
New York Post
Maggy
Sara Lee
National Geographic Channel
Sanex
La Roche - Posay (Laboratoire Pharmaceutique)
Nestle
Revlon
Ralph Loren
Nokia
Perrier
Ampi-Pur
CNN
Clinique
Carrefour
Biotherm
Johnson & Johnson
The Weekly Standard
Lancome
La Mer
Intel
ICQ
The Sun
IBM
Daily Telegraph
TIME
Vichy Laboratoires
Laboratoires Garnier
The Time
Giorgio Armani
Tommy Hilfiger
Hanes
Vittel
Gossard
GAP
Wonderbra
Disney
Fanta
DIM
Donna Karan Network
Danone
20th Century Fox
Coca Cola

Τα προϊόντα που περιέχουν στην αρχή του "barcode" τους τον αριθμό 729 είναι Ισραηλινής προέλευσης.
Εφόσον είναι πρακτικά αδύνατο να συνεισφέρετε οικονομική βοήθεια, ρούχα, φαρμακευτική βοήθεια στον πληθυσμό των επιζώντων Παλαιστινίων που βρίσκονται στην Λωρίδα της Γάζας, μπορείτε να ανακόψετε την οικονομία των Ισραηλινών.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκστρατεία της Ιντιφάντα θα βρείτε εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2009 19:45

    Το Εφετείο για το πολύκροτο βιβλίο του Κώστα Πλεύρη ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις αίθουσες του Εφετείου (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως). Όπως συνήθως η υπόθεση ξεκίνησε με το αίτημα των δικηγόρων του Κ.Ι.Σ. και του κυρίου Δημητρά, να παραστούν ως πολιτική αγωγή. Αίτημα το οποίο για μία ακόμη φορά, απορρίφθηκε.
    Έτσι περάσαμε στο δεύτερο στάδιο της δίκης, την εξέταση δηλαδή των μαρτύρων, αρχίζοντας από τους μάρτυρες κατηγορίας. Πρώτη εξετάστηκε η μάρτυς Άννα Στάη, της «Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας». Αυτή ήταν και η μόνη που εξετάστηκε, καθώς λόγω ωραρίου η δίκη διεκόπη για την Τετάρτη 11 Μαρτίου.
    Το Εφετείο του «Ελεύθερου Κόσμου» που διεξαγόταν στο ίδιο κτήριο, αλλά σε άλλη αίθουσα, την ίδια ακριβώς ώρα, για την υπόθεση σχετικά με τους «γύφτους, αθίγγανους, ρομά», - εσείς διαλέγετε - δεν ξεκίνησε γιατί ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του «Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι» και γνωστός διώκτης της εφημερίδος μας, δήλωσε κώλυμα καθώς ήταν μάρτυρας και στην δίκη του Κώστα Πλεύρη. Θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενες τόσες συμπτώσεις, με βάση των αριθμό των δικαστικών διώξεων που ασκεί ο κ. Δημητράς.
    Έτσι και αυτή η δίκη διεκόπη και θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου, παραμονή της εθνικής μας επετείου.

    Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2009 20:54 )

    http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=809:2009-03-04-19-49-56&catid=87:epikairotita&Itemid=277

    Σημείωση:Για το προσκήνιο & παρασκήνιο της έφεσης του καθηγητή κοινωνιολογίας Κωνσταντίνου Πλεύρη πρό της Ανοίξεως διαβάστε στο http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_806.html
    Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της δικασίμου με την εξέταση & των 3 μελών της Οργάνωσης για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (ΟΑΚΚΕ-Αντιναζιστική Πρωτοβουλία)ήτοι μιας σταλινοπενηντάρας,μιας Εβραίας & ενός κατά δήλωση του φιλολόγου που έπαιξε την ίδια ακριβώς κασέτα όπως & στο προηγούμενο δικαστήριο.Οι παλιοί ναζί έχουν αντικατασταθεί με τους Παλαιστίνιους & γενικώς τους Άραβες,τους Ιρανούς,τους Ρώσους,τους Κινέζους & όποιον απανταχού της γης ξεσκεπάζει την εβραιοκαφρίλα.Στο ακροατήριο σχολιάστηκε έντονα η παρουσία στην έδρα της ίδιας προέδρου όπως & το Χειμώνα που οσφυοκαμπτούσε προκλητικά υπέρ των Εβραίων & μάλιστα της είχε ζητηθεί από το Εβραιολόι στη λήξη της προηγούμενης δίκης να παρίσταται στο δικαστήριο για να λάβουν την απάντηση ΟΤΙ ΡΙΞΕΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ που ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΛΗΡΩΣΕ.Κόσμος που είχε παραστεί ή είχε ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στο προηγούμενο δικαστήριο άρχισε να αναρωτιέται μέχρι που φθάνει το μακρύ χέρι των Εβραίων στην ελληνική δικαιοσύνη γιατί το ελληνικό κοινοβούλιο το ελέγχουν απόλυτα όπως διαπιστώσαμε & από τη γενοκτονία των Παλαιστινίων το χειμώνα αλλά & παλιότερα.Ήταν μάλιστα σε τέτοιο βαθμό έντονη η μεροληψία της που της έκανε παρατήρηση ο ίδιος ο κ.Πλεύρης ότι η παρουσία της στη δίκη είναι προβληματική με τις συνεχείς διακοπές της στον κατηγορούμενο όταν ανέλυε τα μελανά σημεία των Εβραίων βλ.ΤΑΛΜΟΥΔ για να λάβει την απάντηση από τη δήθεν προσβεβλημένη πρόεδρο ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ; για να συμπληρώσει ο κ.Πλεύρης ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.Συνεχώς όταν άκουγε τη λέξη ΤΑΛΜΟΥΔ την έπιανε τέτοιο ταράκουλο που λέγε ΆΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ...ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ...ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ για να λάβει πάλι την απάντηση από τον Πλεύρη ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ & ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;Την ίδια στιγμή στο ακροατήριο μεταξύ των Εβραίων επικρατούσε τέτοια χάβρα(φωνές,παρεμβάσεις επί των μαρτύρων,βρισιές για τον κατηγορούμενο)που διόλου δεν την ενοχλούσε μέχρι που ακούστηκε μια ηχηρή φωνή στην αίθουσα ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ από το ακροατήριο για να αναγκαστεί να στείλει έναν αστυφύλακα να τους φυλάει.
    Αξιοσημείωτη δε ήταν η ομολογουμένως όχι γνωστή είδηση ότι κάψαν το δικηγορικό του γραφείο του κ.Πλεύρη προ 4μήνου οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ http://youtube.com/watch?v=Z2hIy7DNIEo όπως ακριβώς & τους ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ,ΠΕΛΑΣΓΟΣ http://hellas.wordpress.com/tag/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CF%82
    ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΦΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ & ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Οι Εβραίοι,όλη η αλήθεια" ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΙΜΩΣΗΣ.Αφού δεν κατάφεραν να απαγορέψουν το βιβλίο,θέλησαν να εξαφανίσουν 1 best seller που ήδη διανύει την τρίτη του έκδοση & έχει tirage 12.000 βιβλίων στην Ελλάδα & κυκλοφορεί μεταφρασμένο στο εξωτερικό.
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11.03.2009 ΣΤΟ Γ'ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΣΤΟΝ 4ο όροφο,αίθουσα 100Δ,επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας & Κυρίλλου Λουκάρεως 14 στις 09.00
    http://makelio.blogspot.com/2009/03/blog-post_5561.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή